MENÜ
Bagi Gábor


                                                                                                                                                                                                                                                                                   
"A forrás nem kérdi merre visz az útja"

 

Fotózás


Nagy szerelmem a repülés. Amikor az idő, és az időm engedi, ki szoktam látogatni LiszFerihegy környékére fotózni. Több olyan hely is van a repülőtér környékén, ahonnan remek képeket lehet készíteni. Eddig hozzávetőleges ötszáz különböző "vasat" örökítettem meg megszámlálhatatlan mennyiségben.

A képeket nem profi géppel készítem, hanem egy egyszerű automata masinával.

Egy kis ízelítő a "repülőimből": ...>>>

 

Kicsit meglepően hangozhat, de miközben várjuk a szebbnél szebb repülőgépeket, élvezzük a csendet, figyeljük a környék állat, s növényvilágát. A következő képtárban a természet a főszereplő. Állatokról és növényekről készített képeimből válogatok ebben az albumban: ...>>

 

A természet szépségeihez a felhők olyan rámát adnak, mely azt gondolom páratlan. Egyediségükkel, formagazdagságukkal, színvilágukkal gyakran elvarázsolnak. Olyannyira, hogy gyakran fényképezőgépet ragadok. ...>>

 

Miközben szép tájakon kalandozom, városokon, s falvakon visz keresztül az utam ...>>

 

...és ha kalandozom, sokszor velem van a kisfiam, Róla készítettem eddig a legtöbb képet Vigyor ...>>

 

Az albumokba szívem szerint sokkal több képet feltöltöttem volna, ám a tárhely nagysága kicsit megkötötte a kezem. Azért bízom benne, hogy a képek nézegetése közben szép helyekre kalauzoltam el önöket!

Az albumokban, valamint a honlapom található saját készítésű fényképek kizárolag az engedélyemmel másolhatóak, valamint publikálhatóak más honlapokon. A képek szerzői jogvédelem alatt állnak

 

< 

 

 

Hírek

 • Charlie Chaplin a 70. születésnapján írta az alábbiakat:
  2012-06-14 08:03:03  1. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem. Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.

  2. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam. Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.

  3. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta élet után vágyakozzak, és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek. Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.

  4. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok, és minden a megfelelő pillanatban történik. Így nyugodt lehetek. Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.

  5. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a saját időmet, és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását. Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet okoznak nekem és boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt a magam módján csinálom, a saját ritmusomban. Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.

  6. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek - ételek, emberek, dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a hozzáállást egészséges egoizmusnak tartottam. Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.

  7. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem. Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

  8. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN történik. Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.

  9. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált. Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

  10. Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen problémától önmagunkkal vagy másokkal. Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok születnek. Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET.

 • Hooponoponopó
  2012-01-19 09:06:27

  ‎"Beszélj a testedhez! Mondd neki: „Szeretlek, úgy, ahogy vagy.
  Köszönöm, hogy velem vagy. Ha úgy érzed, hogy bármilyen módon
  bántalmaztalak, kérlek, bocsásd me g !" Napközben egyszer-egyszer állj le, és látogasd meg a testedet! A látogatás a szeretetről és a háláról szól­jon! „Köszönöm, hogy elviszel engem mindenhová. Köszönöm, hogy lélegzel, hogy a szívem lüktet." 
  A testedet partnernek tekintsd az életedben, ne pedig szolgának! Úgy beszélj a testedhez, ahogy egy kisgyerekhez szólnál! Barátkozz öszsze vele! Szereti, ha sok-sok vizet kap, hogy jobban tudjon az énjével együttműködni. Olykor úgy érzed, mintha éhes lenne, pedig valójában csak szomjas. "
  dr. Ihaleakala Hew Len

Asztali nézet